miercuri, iunie 24, 2015

Să ne distrăm în stil AmericanDragi Craioveni, am deosebita plăcere să vă anunț că în weekend-ul ce urmează, aveți ocazia să vă distrați în stil tipic American! Cum? Vă spun eu! Aveți ocazia să vizionați două filme, difuzate în cinematografe amenajate în aer liber, din partea Lidl

Când? Pe data de 26, respectiv 27 Iunie, adică vinerea și sâmbăta asta. Vineri se difuzează Captain America, iar sâmbăta puteți privi clasicul Teenage Mutant Ninja Turtles. 

Deci:

”În Săptămâna Americană, parcarea magazinului Lidl din Craiova de pe strada Maramureș nr. 4 se va transforma pentru două seri în cinematograf în aer liber. Vineri, 26 iunie, și sâmbătă, 27 iunie, începând cu ora 20:00, craiovenii se vor putea bucura de o seară de film în stil american.”

Acesta este comnuicatul oficial distribuit din partea organizatorilor. După cum vă spune și imaginea de mai sus, locurile sunt limitate iar rezervarea locurilor este obligatorie. Cum se face asta? Intrând în magazinul Lidl și cumpărând cel puțin UN produs din gama Săptămâna Americană. Păstrați bonul, căci acesta este chiar biletul de intrare. Acasă va trebui să vă înregistrați numărul bonului primit pe linkul: http://www.lidl.ro/ro/3177.htm
Cei care vor reuși să-și facă rezervare vor primi un e-mail de confirmare din partea Lidl. 
Accesul se face pe baza bonului de cumpărături folosit pentru rezervarea locului. 

Cei care participă, vor primi din partea Lidl (înafară de experiența unui film privit la cinematograf în aer liber) popcorn, suc și apă pentru o experiență cinematografică la cele mai faine standarde. 

clienții trebuie să cumpere cel puțin un produs din oferta Săptămânii Americane, care se desfășoară în toate magazinele Lidl în perioada 22-28 iunie, să păstreze bonul și să se înregistreze pe site aici. Tot pe site, aceștia vor găsi și regulamentul campaniei. Toți cei care au reușit cu succes să facă o rezervare la film vor primi ulterior un e-mail de confirmare din partea Lidl România”

Eu o să fiu prezentă, Vineri la difuzarea filmului Captain America. Vă îndemn și pe voi să faceți la fel! Pe bune acum, cât de SUPERB are fi un film privit în aer liber, vara? Suc, popcorn, apă...ce puteți dori mai mult de atât?!

HAI la FILM! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu